Sobota, 11 julij 2020
Iskanje

Župan potrdil dosedanjo ekipo

Fabio Vizintin imenoval svoje odbornike

4. jun. 2019 | 9:27
Dark Theme

Doberdobsko občino bo v prihodnjih petih letih vodil skupaj z dosedanjo odborniško ekipo. Župan Fabio Vizintin je imenoval svoj novi odbor, pri čemer je potrdil vse tri odbornike, s katerimi je sodeloval v zadnjih petih letih. Pri vodenju doberdobske občine mu bodo tudi v novi mandatni dobi stali ob strani Vlasta Jarc, Andrej Ferfolja in Daniel Jarc.

»Edina sprememba zadeva podžupansko mesto; Vlasta Jarc bo nova podžupanja, saj je na letošnjih volitvah zbrala največ osebnih preferenc,« razlaga Vizintin in pojasnjuje, da je nova podžupanja pristojna tudi za resorje socialnih storitev, hčerinskih družb, šolstvo, šport in kulturo. »Andrej Ferfolja je novi odbornik za civilno zaščito, proizvodne dejavnosti, kmetijski razvoj in krajevno policijo. Daniel Jarc, ki sicer ni bil izvoljen v občinski svet, pa je nov odbornik za okolje in energijo, urbanizem, zasebno gradbeništvo in javna dela,« pravi župan Fabio Vizintin, ki bo sam skrbel za splošne in institucionalne zadeve, osebje, finance in davke.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo