Sreda, 17 julij 2019
Iskanje

FILM: Hollywood v Trstu

Trst |
30. mar. 2019 | 6:00
  Dark Theme

  Ne zgodi se ravno vsak dan, da v Trst pridejo hollywoodske zvezde kova Salme Hayek ali Samuela L. Jacksona. Seveda je bilo to samo vprašanje časa, saj je Trst zelo slikovito in prilagodljivo mesto. Poleg tega seveda igra pomembno vlogo denar oz. finančne olajšave, če smo natančnejši, s katerimi je deželna vlada pred desetletjem na široko odprla vrata filmarjem iz Italije. Zdaj so te ugodnosti očitno prišle tudi Hollywoodu na ušesa.

  Je Trst pripravljen na hollywoodske prvokategornike? Hotelirji menda so, luksuznih nastanitev za dive, kot je Hayekova, v mestu ne primanjkuje. Tudi izvrstne restavracije se dobijo. Pa tudi bari za aperitive. »Kiks« v tej hollywoodski zgodbi predstavlja potujoči sejem Trg Evropa, ki bo v času gostovanja številne hollywoodske filmske ekipe gostoval po tržaških ulicah. Namesto, da bi mesto zablestelo v vsem svojem sijaju, bo igralce pričakala velika tržnica, ki je vse prej kot tipična za ta del Evrope. Si predstavljate elegantno Salmo Hayek, ki si zaželi večernega sprehoda po mestu, in se znajde sredi stojnic. Bo vedela, da je v Trstu? Ali bo mislila, da je na bazarju v Istanbulu?

  Če želite komentirati, morate biti registrirani

  $tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

  Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

  28. maj. 2019 | 12:28
  v Sloveniji
  na Hrvaškem
  v Italiji
  v Grčiji
  v kakšni drugi evropski državi
  na eni od neevropskih celin
  ne bom dopustoval
  Prikaz rezultatov

  Glasovanje zahteva prijavo