Torek, 23 april 2019
Iskanje
SSG

Direktor SSG: prijave do 19. aprila

Slovensko stalno gledališče išče novega direktorja

Trst |
17. apr. 2019 | 11:15
Dark Theme

Iz Slovenskega stalnega gledališča sporočajo, da bo v petek, 19. aprila, zapadel rok za prijavo na razpis, na osnovi katerega bo SSG imenovalo direktorja, ki bo v naslednjem triletju skrbel za upravljanje in umetniško vodenje teatra. Razpis je namenjen kandidatom z »relevantnimi sposobnostmi na področju umetniškega, vodstvenega in organizacijskega dela«, ki jih bo na razgovoru ocenil upravni odbor. Nujno je brezhibno znanje slovenskega in italijanskega jezika, znanje angleškega ali drugega evropskega jezika, »poznavanje prostora, ki sloni na razpredeni mreži stikov«. Kandidati morajo priložiti umetniški in kulturni program s ključnimi smernicami, ki jih kandidat namerava razviti med svojim mandatom. Več informacij na spletni strani www.teaterssg.com.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo