Nedelja, 23 februar 2020
Iskanje

Otroški muzikal Zvezde pomladi

Napisala ga je mlada tržaška glasbenica Federica Lo Pinto, režijo podpisuje Patrizia Jurinčič Finžgar

6. maj. 2019 | 8:23
Dark Theme

Opensko pevsko društvo Vesela pomlad praznuje štiridesetletnico delovanja in bo pred osrednjim jubilejnim dogodkom, ki bo na sporedu septembra, priredilo posebno presenečenje - mladinski muzikal Zvezde pomladi. Nastal je posebej za to priložnost, krstno izvedbo pa bo doživel v petek, 10. maja, ob 18. uri v Finžgarjevem domu na Opčinah. Ponovitev bo v nedeljo, 12. maja, ob 19. uri.

Muzikal Zvezde pomladi je napisala mlada tržaška glasbenica Federica Lo Pinto, režijo pa podpisuje Patrizia Jurinčič Finžgar. Besedilo na duhovit in sodoben način tolmači vsakdanje težave kulturnega društva: blagajna majhnega vaškega društva je prazna, zato iznajdljive odbornice pritegnejo pozornost s krajevno bitko talentov Zvezde pomladi. Kako se jim ta domači talent show posreči, bodo gledalci izvedeli na predstavi. Vstop je možen z brezplačnimi vabili, ki so na voljo pri poverjenikih društev, v uradih Slovenske Prosvete (Ul. Donizetti 3, od ponedeljka do četrtka od 9. do 17.ure) in trgovini Start sport na Opčinah.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero mesto naj bo evropska prestolnica kulture leta 2025?

13. feb. 2020 | 16:36
Kranj
Lendava
Ljubljana
Nova Gorica
Piran
Ptuj
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo