Sreda, 22 maj 2019
Iskanje

DM+ OSVEŽITEV za boljšo komunikacijo

Prijave mladih zbirajo do 8. marca

2. mar. 2019 | 21:08
    ?wmode=transparent&controls=2&showinfo=0&theme=light">
Dark Theme

V prostorih Kulturnega doma v Trstu bo v soboto, 16. marca, potekal izobraževalni tečaj DM+ OSVEŽITEV, namenjen mladim odbornikom, organizatorjem in vodjem med 15. in 30. letom starosti. Tečaj, ki bo tokrat posvečen komunikaciji, je del širšega projekta Zastavimo skupne moči za skupne cilje, organizacijski odbor pa sestavljajo mladi iz skupin in društev M+ S.K.P.D. F. B. Sedej, P.D. Podgora, Devinski mladinski krožek in MOSP. Udeležba je brezplačna, prijave pa so možne do petka, 8. marca, z izpolnitvijo elektronske prijavnice in izročitvijo kavcije v višini 30€, ki bo vrnjena na dan tečaja.

Ideja za izobraževanje se je porodila iz potrebe posameznikov, ki so se v različnih društvih preizkusili v vodilnih vlogah in katerih želja je, da bi znanje, ki so ga sami pridobili kot samouki, predali mlajši generaciji in ji tako olajšali delo. Tokratni izobraževalni program bo posvečen komunikaciji, saj tema komuniciranja pokriva različna področja in je zato lahko zanimiva za širšo skupino mladih. V ta namen lahko udeleženci izbirajo med različnimi delavnicami, na primer o tem, kako napišemo učinkovito tiskovno sporočilo, kako postanemo bolj vidni na socialnih omrežjih, kako lahko naše društvo doseže prepoznavnost ...

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Na letošnjih evropskih volitvah:

16. maj. 2019 | 19:15
bom glasoval v skladu s tradicijo
bom spremenil svojo volilno navado
sem še neodločen, koga naj volim
še ne vem, ali bom volil
ne bom volil
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo