Petek, 10 julij 2020
Iskanje

Open Day Gostinske šole AD FORMANDUM

7. junija 2019 v Gorici in Trstu

Trst |
28. maj. 2019 | 10:58
Dark Theme

Slovenski zavod za poklicno izobraževanje AD FORMANDUM prireja na goriškem in tržaškem sedežu zavoda dan odprtih vrat v petek, 7. junija 2019, od 14.30 do 17.30 ure.

Open Day Gostinske šole AD FORMANDUM


Slovenski poklicni zavod AD FORMANDUM izvaja poklicno izobraževanje na področju gostinstva. Gostinska šola razpolaga z dvema sodobno opremljenema sedeža, enega v Trstu, v ul. Ginnastica čudovitim pogledom nad tržaškim zalivom, in drugo v Gorici v Križni ulici. Dijaki imajo na razpolago sodobno opremljene učilnice za teoretične predmete in učilnice, kjer se obravnava praktični del študija, računalnico, kuhinjo in učilnico za pouk strežbe. Programi temeljijo na strokovni usposobljenosti dijakov, kar jim omogoči iskanje zaposilitve in olajša vključevanje v svet dela.


Open Day Gostinske šole AD FORMANDUM

Gostinska šola AD FORMANDUM se ponaša z dolgoletno tradicijo in svojim dijakom ponuja triletni študij Operater v gostinstvu - Kuhar ali Natakar. Novost prihodnjega šolskega leta bo tečaj za slaščičarja, ki ga bodo izvajali v Gorici. Tečaji poklicnega izobraževanja so namenjeni mladim od 14. do 18. leta starosti (še nedopolnjenega), ki so zaključili nižjo srednjo šolo. V Gorici je izobraževalni jezik italijanščina, medtem ko v Trstu deluje tudi slovenska sekcija


Open Day Gostinske šole AD FORMANDUM

Dan odprtih vrat je enkratna priložnost za vse bodoče dijake, da lahko v prvi osebi spoznajo didaktične in izobraževalne šolske aktivnosti, si ogledajo učilnice, kuhinjo, učilnico za pouk strežbe, in se lahko seznanijo z učnim osebjem. Vpisovanje na tečaje poklicnega usposabljanja se izpelje z izpolnitvijo vpisne pole, ki jo je potrebno oddati tajništvu šole. Dijaki, ki jih zanima šolanje na zavodu, se morajo zaradi tega oglasiti v tajništvu gostinske šole.

Open Day Gostinske šole AD FORMANDUM

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo