Sreda, 08 december 2021
Iskanje

Skupna priloga Giro v naših krajih vsem na voljo

Primorski dnevnik in Primorske novice sta se pred prihodom goriške čezmejne etape kolesarskega Gira d’Italia odločila, da športnemu dogodku posvetita posebno dvajsetstransko prilogo Giro v naših krajih, ki je izšla v četrtek, 20. maja.

Gorica |
21. maj. 2021 | 8:00
Dark Theme

V naslovnici sta izstopali izjavi županov Občine Gorica Rodolfa Ziberne in Mestne občine Nova Gorica Klemna Miklaviča. V notranjih straneh so se novinarji Aleš Sorta, Erik Piccini in Jan Grgič pogovarjali z dušo Gira v FJK Enzom Cainerom, ločniškim trenerjem Edyjem Rejo, tejničnim direktorjem slovenskega dela trase Rokom Lozejem in primorskim kolesarjem, ki nastopa na Giru, Janom Tratnikom. Igor Mušič se je pogovarjal z nekdanjim športnikom Primorske Deanom Podgornikom, Toni Gomišček je napisal reportažo s trase od Gradeža do Gorice z znamenitostmi, ki jih lahko srečamo na tem območju, in enogastronomsko ponudbo. Nace Novak in David Sanzin sta se pogovarjala z lokalnimi vinarji, gostinci, župani in turističnimi delavci. Rok Maver pa je napisal zgodovinski pregled o Giru na slovenskih cestah.

Priloga je vsem na voljo na tem spletnem mestu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo