Ponedeljek, 15 april 2024
Iskanje

Lara Komar je letošnja femme fatale

6. okt. 2018 | 10:43
Dark Theme

V organizaciji medijske hiše Media24 so sinoči v Festivalni dvorani razglasili žensko, ki je v očeh bralcev revije Avenija usodno zaznamovala to leto. Femme fatale leta 2018 je postala igralka Lara Komar. »Moje prve asociacije ob besedi fatalnost so žar, svoboda in magnetizem. Fatalnost je strast, s katero korak za korakom ustvarjaš življenje. In zavedanje te notranje moči spremeni odnos do vsega, kar se okoli tebe dogaja, te naredi svobodno, lepo, usodno,« je med drugim povedala.
Izbor femme fatale poteka pod okriljem revije Avenija, zmagovalko pa so izbrale bralke in bralci revij Zarja, Zvezde, Bodi zdrava, Vklop, Maja in Avenija, dnevnega časopisa Novice Svet24 ter obiskovalci spletnih strani www.svet24.si in www.odkrito.si.
Za naslov femme fatale 2018 so se potegovale Indira Ekić, Nina Kurnik, Nataša Gorenc, Lara Komar, Natalija Gros, Lea Sirk, Gorka Berden in Ajda Sitar.
Prva femme fatale je bila leta 2004 Tanja Ribič, v naslednjih letih pa so naziv dobile Živa Vadnov, Sanja Grohar, Nina Ivanič, Bernarda Žarn, Jerneja Podbevšek Zhembrovsky, Nika Kljun, Nataša Dobelšek, Jadranka Juras, Ana Lukner, Tanja Skaza, Nuška Drašček, Alma Rekić in lani Ota Širca Roš.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava