Četrtek, 13 december 2018
Iskanje

V Kopru danes namerili 27,1°C

9. okt. 2018 | 17:31
Dark Theme

Živo srebro se je po pričakovanjih ob šibki burji danes čez dan marsikje povzpelo neobičajno visoko za ta čas. Najvišjo temperaturo v Sloveniji je ARSO nameril v Luki Koper, in sicer 27,1 stopinje Celzija. Najvišjo uradno temperaturo v FJK pa je deželna meteorološka opazovalnica namerila v Červinjanu, in sicer 25,6 stopinje Celzija. Gre za zelo visoke vrednosti za ta čas. V Furlaniji Julijski krajini so nekatere zasebne postaje namerile 26 ali celo 27 stopinj Celzija, živo srebro pa se je skoraj povsod dvignilo nad 25 stopinj Celzija. Piha šibka burja, ki segreva in suši ozračje. Njen najmočnejši sunek je na pomolu bratov Bandiera dosegel 52 km/h.
Ozračje je medtem v višjih slojih povsem skladno z normalnostjo. Ničta izoterma je bila danes opoldne na višini 3192 metrov, na višini 1500 metrov pa je radiosonda iz Rivolta namerila +9,2 stopinje Celzija.

Če želite komentirati, morate biti registrirani

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Koliko knjig ste prebrali letos?

12. dec. 2018 | 7:00
Nobene
Eno
Do pet
Do deset
Več kot deset
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo