Nedelja, 14 april 2024
Iskanje

Pod Montažem tudi Manu Chao

Na 25. festivalu No Borders vrsta koncertov na prostem

15. jul. 2020 | 17:09
Dark Theme

Brezmejni glasbeni festival No Borders, ki letos poteka že petindvajsetič, postopoma predstavlja svoje adute. Po najnovejših informacijah ga bo obiskal tudi priljubljeni Manu Chao, ki se tako ponovno vrača na trbiški festival: francosko-španski pevec je tu prvič nastopil leta 2001, ko so zaradi velikega povpraševanja njegov koncert s trbiškega trga premestili na nogometno igrišče, lani je nastopil na Kaninu, tokrat pa bo Na Žlebeh oziroma na planini pod Montažem v petek, 7. avgusta, ob 14. uri. Dan kasneje bo ob isti uri ob koči Gilberti na Kaninu zapel italijanski kantavtor Mannarino.

Predprodaja vstopnic po simbolični ceni (5€) se bo pričela v ponedeljek, 20. julija, ob 10. uri na spletni strani ticketone.it. Pred tem pa se bo danes prav tam začela predprodaja vstopnic za še tri festivalske dogodke: ob Belopeških jezerih bo 31. julija ob 14. uri nastopil zmagovalec Sanrema Diodato, v nedeljo, 2. avgusta, pa bosta na sporedu kar dva koncerta: ob 11. uri bo na vrsti pianist in skladatelj Remo Anzovino, ob 14. uri pa jazz in soul pevec Mario Biondi.

Sicer pa bo 25. No Borders Music Festival v soboto, 25. julija, ob Belopeških jezerih uvedel nastop violončelista Luke Šulića. Več informacij na www.nobordersmusicfestival.com.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava