Četrtek, 09 julij 2020
Iskanje

Aretirali moškega, ki je v Evropo pretihotapil 1200 kg kokaina

Grško sodstvo je za njim razpisalo mednarodno tiralico - Izsledili so ga v Pordenonu

19. feb. 2020 | 16:10
Dark Theme

Med izvajanjem rednega nadzora na cestah so pordenonski policisti ustavili nekega voznika. Ko so ga legitimirali, se je izkazalo, da gre za 42-letnega državljana Albanije, za katerim je bila 3. februarja v Grčiji razpisana mednarodna tiralica zaradi tihotapljenja prepovedanih substanc, točneje kokaina.

Med septembrom 2018 in januarjem 2020 naj bi iz Srednje in Južne Amerike na tovornih ladjah v Evropo pritihotapil 1200 kilogramov kokaina. Po prvih ugotovitvah naj bi v zadnjih dveh letih delal v nekem zbirališču odpadnega železa v Pordenonu ... a v resnici so njegovi ilegalni posli bili bistveno bolj donosni, saj je pritihotapil za kar 120 milijonov evrov droge. Na kraju so ga aretirali in ga odvedli v bližnji zapor, kjer bo počakal na izročitev grškim oblastem, ki so tiralico razpisale v sklopu obsežne mednarodne preiskave o tihotapljenju mamil.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo