Sobota, 04 december 2021
Iskanje

Barcolana bo, kot kaže, potekala ob severovzhodnem vremenu

V drugi polovici tedna se bo vreme spremenilo

Trst |
4. okt. 2021 | 13:01
Dark Theme

Drugi del tekočega tedna bo zelo vetroven. Pihala bo okrepljena burja, povečini bo zmerna do močna. Šlo bo za tipično sliko, ki nastane ob severovzhodnem vremenu. Nad severnim Sredozemljem bo po prehodu vremenske fronte nastalo ciklonsko območje, ki bo s svojim zgornjim robom segalo do naših krajev. Nad Slovenijo ne bo manjkalo oblakov, mestoma tudi padavin, medtem ko bo ob spuščanju nad FJK severovzhodni veter sušil zrak. V FJK bo tako v drugi polovici tedna in v nedeljo prevladovalo sončno ali precej sončno vreme. Ozračje se bo v primerjavi z zdajšnjim dogajanjem precej ohladilo.

V nedeljo bo na Barcolani, kot kaže po zdajšnjih izračunih, še pihala povečini šibka do zmerna burja. Ker se bo ciklonsko območje nad Sredozemljem že deloma zapolnilo, bo predvidoma nekoliko manj močna kot med četrtkom in soboto. Najvišje dnevne temperature pa bodo okrog 20 stopinj Celzija. Regata bo potekala ob sončnem ali precej sončnem vremenu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo