Sobota, 10 april 2021
Iskanje

Bogata avgustovska glasbena scena

Za začetek tribute bend skupine Queen in Laibachi

31. jul. 2019 | 19:06
Dark Theme

Tudi avgusta se ljubitelji glasbe ne bodo dolgočasili. Dva dogodka bosta že jutri, v avgust sta bila prestavljena koncerta Gibonnija in Sfere Ebbasta, napoveduje pa se tudi Ramazzottijeva turneja.

Jutri, 1. avgusta, bo v okviru festivala Udine Vola 2019 na videmskem gradu koncert skupine 6 Pence, enega izmed najbolj razpoznavnih tribute bendov skupine Queen. Koncert je poimenovan A night in the castle, nastopajoči pa bodo na najboljši način predstavili zgodovinske uspešnice angleške skupine, a tudi tiste pesmi, ki jih Freddy Mercury zaradi prezgodnje smrti ni uspel zapeti v živo. Na odru se jim bodo pridružili nekateri gostje. Ljubitelji Queenov koncerta res ne smejo zamuditi, vstop bo prost.

Bogata bo tudi avgustovska scena čez mejo. V Izoli bo jutri, 1. avgusta, nastop morda najbolj znane slovenske skupine. V Letnem Kinu Arrigoni bo ob 21.30 koncert Laibachov. Vstopnic žal ni več na voljo, saj jih je bilo dokaj malo, koncert pa je bil kmalu razprodan.

Več v jutrišnjem (četrtkovem) Primorskem dnevniku.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo