Petek, 18 oktober 2019
Iskanje

Glasujte za Fotoutrip desetletja

S SMS sporočilm ali z všečkom na naši Facebook strani

Trst |
8. avg. 2019 | 6:20
Dark Theme

Od leta 2009 nam z vseh petih celin pošiljate fotografije, na vsaki je z vami tudi Primorski dnevnik. Fotoutrip je tako po vaši zaslugi obiskal kar 80 držav in na stotine mest, vasi, planin, vrhov in plaž.

V tem desetletju se je nabralo ogromno fotografij vseh vrst: počitniških, družinskih, šolskih, domačih, ironičnih, celo institucionalnih ... V našem izboru se je znašlo okrog 100 najlepših in najbolj povednih, vsako smo opremili s številko, sedaj pa je na vas, da izberete Fotoutrip desetletja. Glasujete lahko s SMS sporočilom na telefonsko številko +0039 340-1222160 (v sporočilu naj bo navedeno ime Fotoutrip in številka izbrane fotografije) ali z všečkom na naši Facebook strani.

Še dalje bomo veseli vsakega vašega novega Fotoutripa, prav posebno pa tistih, ki nas bodo presenetili iz držav, v katerih nismo še bili z vami.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo