Sobota, 04 december 2021
Iskanje

Glavnina poslabšanja v torek in sredo

Z jugozahodnimi vetrovi začenja pritekati bolj vlažen zrak, jutri se bodo pojavljale prve padavine, ki se bodo nato okrepile v naslednjih dneh

FJK |
2. okt. 2021 | 11:56
Dark Theme

Vremenska slika se je danes ob obratu vetrov iz južnih smeri postopno že začela spreminjati. Danes bo sicer v glavnem še prevladovalo sončno vreme z občasno zmerno oblačnostjo.

Z vlažnimi jugozahodnimi tokovi bo v prihodnjih dneh pritekal vlažen sredozemski zrak. Jutri se bodo že pojavljale prve občasne padavine, vmes bo lahko kakšna ploha.

V ponedeljek in torek bo oblačno z občasnimi padavinami, zapihal bo okrepljen jugovzhodni veter. Razmeroma toplo bo. Največ dežja bo padlo zlasti v noči na torek in v torek, ko se bodo pojavljale tudi nevihte. V severnih goratih predelih bodo količine lahko obilne, manjše pa v ponedeljek ob morju, kjer bodo možna občasna obdobja s spremenljivim vremenom ali z delnimi razjasnitvami. V sredo kaže na močne padavine, deloma plohe in nevihte.

ARSO je za torek in sredo že objavil rumeno opozorilo zaradi neviht in večjih količin padavin.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo