Sreda, 20 november 2019
Iskanje

Helikopterja letela pod viaduktom istrskega ipsilona

Snemanje akcijske komedije Krij mi hrbet (The Hitman’s Wife Bodyguard)

Istra |
20. maj. 2019 | 11:33
Dark Theme

Snemanje akcijske komedije Krij mi hrbet (The Hitman’s Wife Bodyguard), v katerem nastopajo Salma Hayek, Samuel L. Jackson in Antonio Banderas, poteka v teh dneh na istrskem ipsilonu, poroča časopis La voce del popolo. Na viaduktu Mirna, med Novo vasjo in Višjanom, črne kombije tokrat ne lovijo avtomobili, pač pa helikopterji. Dva sta v norem zasledovanju letela tudi pod 80 metrov visokim viaduktom. Pred snemanjem so seveda zavarovali celotno območje.

Snemanje filma The Hitman’s Wife Bodyguard je pred nedavnim potekalo tudi v Trstu, in sicer med drugim na Velikem trgu, kjer je šlo za pravo akcijsko dogajanje s streljanjem ter na Reki, kjer so v eni izmed scen kombi in zasledovalci drveli navzdol po stopnišču hotela Bonavia. Osrednje prizore bodo, kot kaže, v Italiji snemali na Amalfitanski obali.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo