Torek, 07 december 2021
Iskanje

Huda nesreča na avtocesti A4, dva mrtva in trije poškodovani

Na odseku, kjer se je ponoči prevrnil tovornjak s priklopnikom

23. sep. 2021 | 9:36
Dark Theme

Na avtocesti A4 se je na odseku med San Giorgiom in Latisano, kjer odpravljajo posledice davišnje nesreče in nastajajo dolge kolone, ob 8.15 pripetila nova huda prometna nesreča, v kateri sta dve osebi izgubili življenje, tri osebe pa so bile poškodovane. Kombi je silovito trčil v tovornjak s priklopnikom, ki je vozil pred njim, pri čemer se je zagozdil pod priklopnik. Za dve osebi, ki sta ostali vkleščeni v razbitinah kombija, iz katerih so ju potegnili gasilci, ni bilo več pomoči, tri poškodovane, ki so se prav tako vozili v kombiju, pa so prepeljali v bolnišnico v Portogruaru. O kolonah so pred krajem nesreče opozarjali elektronski panoji. Na kraju so reševalci službe 118, policija, gasilci in osebje družbe Autovie Venete.

Posledice druge jutranje nesreče, v kateri je bil udeležen tovornjak hladilnik, ki se je prevrnil in izgubil tovor mesa, so medtem delno odstranili. Odsek med vozliščem pri Portogruaru in Latisano v smeri Trsta so ponovno odprli, vendar je promet upočasnjen. Isti odsek v smeri Benetk pa je zaprt. Na avtocesti A4 poročajo o večkilometrskih zastojih.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo