Torek, 28 januar 2020
Iskanje

Jadrnica išče lastnika

Pri Portorožu našli 9,5 metra dolgo plovilo

20. avg. 2019 | 11:36
Dark Theme

Jadrnica išče lastnika. V sredo, 14. avgusta, so koprske policiste obvestili o najdbi jadrnice, in sicer na morju, v bližini Fiese pri Portorožu. Jadrnico so pripeljali v marino Portorož, kjer še čaka na lastnika.

Plovilo je bele barve, z modrimi obrobami, na palubi je na trupu nalepljena tablica z napisom GIOIA, dolžina jadrnice je približno 9,5 metra, širina pa 3 metri, brez nameščenega jambora. Jadrnica nima nobenih registrskih označb. Na desni bočni strani je v sklopu modre črte viden napis HAPPYNESS. Kabina plovila je bila odklenjena. Na delu jadrnice, ki je pod vodo, je viden debelejši sloj alg in školjk, stanje plovila pa kaže na to, dalj časa ni bilo v uporabi.

Pri pregledu plovila ni bilo zaznati znakov kaznivega dejanja. Glede na to, da do sedaj ni bilo mogoče ugotoviti lastništva plovila, koprski policisti prosijo vse, ki bi o tej jadrnici karkoli vedeli, da to nemudoma sporočijo na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo