Sobota, 21 maj 2022
Iskanje

Koper vabi na posladkanje

Do jutrišnjega večera poteka prireditev Sladka Istra

Koper |
28. sep. 2019 | 16:15
Dark Theme

V Kopru poteka danes in jutri sejem Sladka Istra, ki velja za eno najbolj množičnih kulinaričnih prireditev v Sloveniji in ima tudi izobraževalno in humanitarno noto. Obiskovalci namreč ob postanku pri stojnicah izvedo marsikaj zanimivega in koristnega o ponujenih sladicah in pijači.

Glavni koprski trgi utripajo v sladkem, poročajo Primorske novice. Kuharski šovi z zmagovalci in voditelji kulinaričnih televizijskih oddaj, vodene degustacije medu, izdelava gurmanskih parfumov, torta Sladka Istra so le drobtine vsega, kar ponuja 11. Sladka Istra na kar 150 stojnicah.

Na nekaterih stojnicah zbirajo prostovoljne prispevke za malega Krisa, ki nujno potrebuje 2,3 milijona evrov za zdravilo iz ZDA, ki bi zaustavilo zahrbtno bolezen. Sladko Istro spremlja bogat spremljevalni program. Prireditev se bo zaključila jutri ob 19. uri.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Italijanska vlada je odločila, da zaradi manjše razpoložljivosti energentov zaradi vojne v Ukrajini temperature ob uporabi klimatskih naprav ne smejo biti nižje od 27°C, pozimi pa ne bodo smele presegati 19°C (+/- 2°C).

17. maj. 2022 | 6:00
Soglašam, ker menim, da gre za upravičeno žrtev
Soglašam le delno, ker menim, da je ob omenjenih temperaturah poleti pretoplo in pozimi premrzlo za življenje in delo
Odločitev zavračam, ker menim, da je neustrezna
Odločitev odločno zavračam, ker menim, da gre za neupravičeno žrtev
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo