Sobota, 19 september 2020
Iskanje

Letošnja »Naj smučišča so ...«

Smučarji so glasovali v radijski oddaji Dobro jutro, Slovenija in na spletu

15. apr. 2019 | 8:25
Dark Theme

Zmagovalci letošnjega, 28. izbora za Naj smučišče so v posameznih kategorijah Smučarski center Cerkno, Golte, RTC Jakec Trije kralji, Snežni park Rogla in južnotirolsko smučišče Kronplatz. Smučarji so glasovali v oddaji Dobro jutro, Slovenija ter na spletnem portalu najsmučišče.si.

V kategoriji malih smučarskih centrov je zmagalo smučišče RTC Jakec Trije kralji, na drugem mestu je bil Ski Bor Črni vrh, na tretjem mestu pa Mojstrana.

Med srednje velikimi smučišči je največ glasov dobil smučarski center Golte, na drugo mesto se je uvrstilo smučišče Kope, na na tretje pa smučišče Soriška planina.

V kategoriji velikih smučišč se je uvrstil na prvo mesto Smučarski center Cerkno, drugo je bilo smučišče Vogel, tretja pa Rogla.

Med tujimi smučišči so slovenski smučarji največ glasov oddali za južnotirolski Kronplatz v Dolomitih, na drugo in tretje mesto pa sta se uvrstili smučišči na avstrijskem Koroškem, in sicer Mokrine ter Bad Kleinkircheim.

Sicer pa je bila letošnja zima zaradi visokih temperatur in pomanjkanja snega dokaj neugodna in so sezono upravitelji slovenskih smučišč zaključili s primanjkljaji.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo