Sobota, 24 avgust 2019
Iskanje

Mladenič odstopil od tožbe proti igralcu Kevinu Spaceyju

Sin bostonske televizijske voditeljice Heather Unruh je trdil, da ga je Spacey nalival s pivom in žganimi pijačami

ZDA |
5. jul. 2019 | 19:04
Dark Theme

Mladenič, čigar imena ameriški mediji ne objavljajo, ker je bil domnevna žrtev spolne zlorabe, je odstopil od civilne odškodninske tožbe proti igralcu Kevinu Spaceyju zaradi domnevnega otipavanja v Nantucketu leta 2016. Spaceyja je ta incident stal igralske kariere. Odvetnik tožnika, ki je bil v času domnevnega otipavanja star 18 let, Michael Garabedian razloga za odstop od tožbe ni razložil.

Sin bostonske televizijske voditeljice Heather Unruh je trdil, da ga je Spacey nalival s pivom in žganimi pijačami, čeprav tega do 21. leta starosti praviloma ne bi smel uživati. To se je dogajalo v baru in restavraciji Club Car, kjer je fant sicer lahko delal.

Ni še jasno, kakšne posledice bo imel odstop od tožbe za kazensko ovadbo proti Spaceyju zaradi istega incidenta. Spacey se je januarja izrekel za nedolžnega »nedostojnega napada« in nadlegovanja mladeniča. Spaceyjev odvetnik Alan Jackson je od začetka primera trdil, da fant laže, da bi od Spaceyja iztožil denar.

Dokler ne bo jasnega kaj več, je lahko razlog za odstop od tožbe, da je fant dosegel zaupno odškodninsko poravnavo s Spaceyjem. V tem primeru lahko preneha sodelovati s tožilstvom in bo padel v vodo tudi kazenski primer

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Se strinjate, da je zastava Slovenije tudi zastava Slovencev v Italiji?

25. jul. 2019 | 4:00
Da
Ne
Raje druga
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo