Torek, 27 julij 2021
Iskanje

Na avtocesti A4 odslej spet neizprosni safety tutor

Umerili so vseh 11 naprav, ob njih bo tudi 14 radarjev autovelox

FJK |
14. nov. 2019 | 13:13
Dark Theme

Na deželnem avtocestnem omrežju, ki ga upravlja družba Autovie Venete, je vse pripravljeno za ponoven začetek delovanja naprav za merjenje hitrosti safety tutor. Kot predvideva zakon, so opravili umerjenje vseh 11 naprav, zeleno luč za uporabo bo zdaj prižgala centralna direkcija prometne policije.

Kot je znano, safety tutor meri povprečno hitrost vozila na podlagi razdalje in časa, ki ga je slednje potrebovalo od enega do drugega elektronskega merilnika. Skupaj gre, kot omenjeno, za 11 merilcev hitrosti na različnih avtocestnih odsekih, vse od cestninske postaje pri Moščenicah do San Stina in Portogruara ali od vozlišča pri Palmanovi do Vidma jug, torej tudi na avtocesti A23 in A28.

Na odsekih, kjer so v teku dela za gradnjo tretjega voznega pasu, bo hitrost nadzorovalo 14 stacionarnih radarjev autovelox, osem v smeri proti Trstu in šest v smeri proti Benetkam.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj menite o digitalnem covidnem potrdilu?

24. jul. 2021 | 8:00
a) Edina alternativa novemu lockdownu
b) Nesmiseln ukrep
c) Dobra ideja, a težko jo bo učinkovito izkoristiti
d) Ukrep, ki diskriminira
e) Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo