Torek, 26 maj 2020
Iskanje

Na avtocesti A4 v verižnem trčenju tovornjakov en mrtev

Življenje je izgubil voznik tovornjaka cisterne s hrvaško registrsko tablico, drugi voznik je bil poškodovan

Veneto |
11. jul. 2019 | 10:23
Dark Theme

Malo pred 8. uro je na avtocesti A4 pri San Stinu v smeri proti Benetkam prišlo do verižnega trčenja štirih tovornjakov. Voznik tovornjaka cisterne s hrvaško registrsko tablico je izgubil življenje, še en voznik je bil poškodovan in so ga odpeljali v bolnišnico, ni pa v smrtni nevarnosti.

Tovornjak cisterna se je zaletel v tovorno vozilo, ki je bilo zaradi močno upočasnjenega prometa skoraj ustavljeno. Slednje je trčilo v prednji tovornjak, ta pa še v četrtega udeleženega v nesreči. Na kraju so bili gasilci, reševalci, prometna policija in osebje družbe Autovie Venete.

Posledice nesreče še odpravljajo, za vozila v smeri proti Benetkam svetujejo obvoz po avtocesti A27 do Conegliana in nato povratek po avtocesti A28 do Portogruara.

Zastoji nastajajo med Latisano in Cessaltom v smeri proti Benetkam in med San Donajem in San Stinom v smeri proti Trstu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo