Petek, 20 september 2019
Iskanje

Na avtocesti A4 v verižnem trčenju tovornjakov en mrtev

Življenje je izgubil voznik tovornjaka cisterne s hrvaško registrsko tablico, drugi voznik je bil poškodovan

Veneto |
11. jul. 2019 | 10:23
Dark Theme

Malo pred 8. uro je na avtocesti A4 pri San Stinu v smeri proti Benetkam prišlo do verižnega trčenja štirih tovornjakov. Voznik tovornjaka cisterne s hrvaško registrsko tablico je izgubil življenje, še en voznik je bil poškodovan in so ga odpeljali v bolnišnico, ni pa v smrtni nevarnosti.

Tovornjak cisterna se je zaletel v tovorno vozilo, ki je bilo zaradi močno upočasnjenega prometa skoraj ustavljeno. Slednje je trčilo v prednji tovornjak, ta pa še v četrtega udeleženega v nesreči. Na kraju so bili gasilci, reševalci, prometna policija in osebje družbe Autovie Venete.

Posledice nesreče še odpravljajo, za vozila v smeri proti Benetkam svetujejo obvoz po avtocesti A27 do Conegliana in nato povratek po avtocesti A28 do Portogruara.

Zastoji nastajajo med Latisano in Cessaltom v smeri proti Benetkam in med San Donajem in San Stinom v smeri proti Trstu.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo