Torek, 28 januar 2020
Iskanje

Nov vroč konec tedna na avtocestah

Danes na deželnem avtocestnem omrežju pričakujejo več kot 170 tisoč vozil

FJK |
6. jul. 2019 | 9:18
Dark Theme

Na deželnem avtocestnem omrežju družba Autovie Venete pričakuje danes in jutri gost promet. Šlo bo v glavnem za letoviščarje, ki so namenjeni v obmorske kraje, katerim se bodo pridružili tudi številni obiskovalci nakupovalnih središč v deželi in sosednjem Venetu, kjer se ravnokar začenjajo sezonske razprodaje. Danes na deželnem avtocestnem omrežju pričakujejo več kot 170 tisoč vozil, jutri pa 150 tisoč. Odprta bodo vsa okenca na »kritičnih« cestninskih postajah, povečali pa bodo tudi število osebja.

Danes bo v dopoldanskih urah močno povečan promet v smeri proti Trstu in pričakujejo zastoje zlasti pri Moščenicah. Promet pa bo upočasnjen pred cestninskimi postajami letoviških krajev. Promet bo zgoščen tudi na avtocesti A23 v obe smeri z morebitnimi zastoji na vozlišču pri Palmanovi.

Jutri bo zjutraj promet močno zgoščen v obe smeri, zastoji bodo nastajali zlasti na cestninskih postajah za letoviške kraje. V popoldanskih urah bo promet gost tudi proti Benetkam.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo