Nedelja, 17 november 2019
Iskanje

Oba sta vozila pod vplivom alkohola

Domov sta ju odpeljali ženski, ki sta bili povsem trezni

8. okt. 2019 | 15:12
Dark Theme

Pozno sinoči so karabinjerji v Prati pri Pordenonu ustavili 56-letnega voznika in mu z alkotestom namerili 1,47 grama alkohola v litru krvi oz. približno 0,7 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Da bi se lahko vrnil domov, je moški poklical znanca in ga zaprosil za prevoz. Toda karabinjerje je ob prihodu slednjega čakalo novo neprijetno presenečenje. Tudi 43-letni moški, ki je s svojim avtomobilom prišel po voznika, je namreč pregloboko segel v kozarec. Karabinjerji so mu z alkotestom namerili 1,28 grama alkohola v litru krvi oz. približno 0,6 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Oba so prijavili na prostosti zaradi vožnje pod vplivom alkohola ter jima odvzeli vozniško dovoljenje. Domov sta ju odpeljali ženski - obe povsem trezni.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo