Sreda, 23 september 2020
Iskanje

Obalna mesta slovenske Istre bo povezovala ladjica

Zaživela bo ladijska linija, ki bo ob sobotah in nedeljah povezovala Ankaran, Koper, Izolo in Piran

Obala |
12. jun. 2020 | 11:48
Dark Theme

Obalna mesta slovenske Istre bo v poletnih mesecih ob sobotah in nedeljah povezovala ladijca. Zaživela bo namreč ladijska linija, ki bo dvakrat dopoldne in dvakrat popoldne povezovala Ankaran, Koper, Izolo in Piran, poročajo Primorske novice. Nekaj potnikov bo s sabo na ladjico lahko vzelo tudi kolo. Namen projekta je spodbujati trajnostno mobilnost in vzpostavljati intermodalne storitve potniškega prometa.

Gre za pobudo v sklopu projekta CROSSMOBY, program sodelovanja Interreg V-A Italija Slovenija 2014-2020, ki ga delno sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj.

Potniki se bodo po urniku vsako soboto in nedeljo od 8. do 20. ure na ladjo lahko vkrcali v Ankaranu (na pomolu pri kampu v resortu Adria Ankaran), Kopru (zunanja obala ob parkirišču na Ukmarjevem trgu), Izoli (pomol pred hotelom Marina) in Piranu (pristanišče na pomolu pri rdečem svetilniku).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Ali menite, da bi morala biti uporaba zaščitne maske v razredih med poukom obvezna:

1. sep. 2020 | 18:00
Da
Da, samo po 14. letu
Ne
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo