Torek, 20 oktober 2020
Iskanje

Ozračje se je osvežilo in prevetrilo

Današnje opoldanske temperature so bile za skoraj 6 stopinj Celzija nižje od včerajšnjih

FJK |
18. sep. 2020 | 12:23
Dark Theme

Ozračje se je danes po pričakovanjih ohladilo. Za vremensko fronto, ki se je včeraj le obrobno dotaknila naših krajev, priteka danes z burjo hladnejši zrak s severnejših vzporednikov. Današnje opoldanske temperature so bile za skoraj 6 stopinj Celzija nižje od včerajšnjih, burja pa tudi povečuje občutek temperaturne spremembe.

Danes opoldne je deželna meteorološka opazovalnica iz FJK v Trstu namerila 23,3 stopinje Celzija, medtem ko je včeraj ob isti uri namerila 29,0 stopinje Celzija, v Zgoniku 22,1 stopinje Celzija (včeraj 27,9 stopinje Celzija) in v Koprivnem 25,4 stopinje Celzija (včeraj 30,9 stopinje Celzija). Najmočnejši sunki burje v Tržaškem zalivu medtem presegajo hitrost 70 km/h.

Danes, jutri in v nedeljo bo prevladovalo sončno vreme, pihala bo šibka do zmerna burja. Bolj sveže bo kot v minulem obdobju, temperature se bodo postopno spustile v sezonsko normalnost.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Si boste naložili aplikacijo Immuni?

6. okt. 2020 | 16:18
Da
Ne
Sem si jo že
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo