Četrtek, 23 januar 2020
Iskanje

Pet poškodovanih na hitri cesti pri Kopru

V pol ure sta se pripetili dve nesreči

Koper |
1. avg. 2019 | 10:05
Dark Theme

Na hitri cesti od Kopra proti Izoli sta se včeraj zjutraj v slabe pol ure pripetili dve prometni nesreči, ki sta močno ohromili promet, poročajo Primorske novice. Poškodovanih je bilo 5 ljudi. Hitra cesta je bila približno dve uri zaprta.

Malo pred osmo uro je pred bencinskim servisom OMV v smeri proti Izoli avtomobil, ki ga je vozil 26-letnik, trčil v zadnji del fiata 500, s katerim se je pred njim peljala 29-letna voznica. Njeno vozilo je odbilo v odbojno ograjo, povzročiteljevo pa se je po trku prevrnilo na streho. Oba voznika sta se laže poškodovala. Policisti bodo zaradi neprilagojene hitrosti 26-letniku izdali plačilni nalog. Na kraju nesreče so posredovali koprski poklicni gasilci in reševalci, ki so poškodovana odpeljali v izolsko bolnišnico.

Zaradi nesreče je nastala kolona, na njenem koncu pa je slabe pol ure kasneje 64-letni voznik s svojim avtom trčil v avtomobil, ki je stal v koloni in ga je upravljal 49-letnik. Njegovo vozilo je nato odbilo še v drugo vozilo, tega pa v avto 40-letne voznice z območja Murske Sobote. Trije udeleženci so se laže poškodovali, 64-letni povzročitelj, voznik še enega od treh udeleženih vozil in sopotnica v vozilu z območja Murske Sobote. Tudi tokrat so posredovali koprski gasilci in reševalci, ki so poškodovane oskrbeli in odpeljali v izolsko bolnišnico. Tudi 64-letnemu vozniku so policisti zaradi neprilagojene hitrosti izdali plačilni nalog. Promet so sprostili nekaj minut pred 10. uro.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katera beseda je v letu 2019 najbolj zaznamovala slovensko narodno skupnost v Italiji?

14. jan. 2020 | 17:00
Defibrilator
Jezik
Migranti
Narodni dom
Paritetni odbor
Predsednica
Predstavništvo
Ravnatelj
Stadion
Strelišče
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo