Torek, 31 marec 2020
Iskanje

Po pustu morda tudi nekaj snežink

V sredo bo naše kraje dosegla hladna vremenska fronta, za katero bo prehodno pritekal polarni zrak

FJK |
22. feb. 2020 | 15:23
Dark Theme

Večjih vremenskih pretresov v prihodnjih dneh, do vključno torka, ne pričakujemo. Nadaljevalo se bo stanovitno vreme, ravno zaradi velike stanovitnosti pa se bo povečala vlaga. Postopno bo zato v prihodnjih dneh nekaj več oblačnosti in ozračje bo mestoma zamegljeno. Do vkjučno ponedeljka pa bo prevladovalo suho vreme. V torek bodo ponekod možne prve rahle padavine.

Do spremembe bo prišlo v sredo, ko bo naše kraje prešla hladna vremenska fronta, za katero se zadržuje območje polarnega zraka. Ob njenem prehodu bo nastal zavetrni ciklon nad severnim Sredozemljem. Naše kraje bo prehodno oplazil hladnejši severni zrak.

V sredo se bodo pojavljale padavine, zapihala bo burja, ozračje se bo ohlajalo. Meja sneženja se bo spuščala. Proti koncu padavin bo v Sloveniji prehodno snežilo do nižin. Kakšna snežinka se bo lahko prikazala tudi v višjih predelih Kraške planote, zlasti na območju Gročane.

V noči na četrtek bodo padavine oslabele in ponehale. V četrtek se bo vreme izboljšalo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako doma najraje preganjate čas?

17. mar. 2020 | 16:55
Gledam TV
Berem
Rešujem križanke
Kuham in pečem
Pospravljam
Poslušam glasbo
Se posvečam otrokom
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo