Ponedeljek, 25 maj 2020
Iskanje

Po silovitem trčenju motorist v življenjski nevarnosti

Nova huda prometna nesreča na Bovškem

11. jun. 2019 | 14:19
Dark Theme

Nedaleč od kraja, kjer sta 1. junija v čelnem trčenju izgubila življenje dva avstrijska motorista in kjer sta le dva dni kasneje prav tako v čelnem trčenju bila poškodovana dva avtomobilista, se je danes pripetila nova huda prometna nesreča s podobno dinamiko. Nesrečo je povzročilo nepravilno prehitevanje. Čelno sta trčila 56-letni avstrijski motorist in 75-letni voznik osebnega avtomobila. Avstrijski motorist je vozil kot prvi v skupini motoristov iz Bovca proti Kobaridu. Na ravnem delu ceste, blizu tamkajšnje tovarne, je prehiteval osebni avtomobil ravno medtem, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 75-letni voznik avtomobila z območja Ljubljane. Čelno je trčil v prednji levi del osebnega avtomobila. Trčenje je bilo silovito. Motorist je utrpel hude poškodbe glave in je v življenjski nevarnosti. S helikopterjem so ga prepeljali v ljubljanski klinični center.

Zaradi nesreče je bila cesta na tem odseku zaprta za ves promet, trenutno promet poteka izmenično enosmerno. Prometni policisti namreč še nadaljujejo ogled kraja nesreče, so še zapisali na Policijski upravi (PU) Nova Gorica.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo