Torek, 13 april 2021
Iskanje

Po snegu grozi pozeba

V popoldanskih urah se bo vreme postopno izboljšalo, ob nočnih razjasnitveh se bo živo srebro spuščalo

FJK |
6. apr. 2021 | 13:35
Dark Theme

Padavine ponekod že slabijo in bodo v popoldanskih urah povečini ponehale. Snežilo je po celotnem Krasu in v višjih predelih Trsta. Sneženje je bilo občasno močno.

Temperature ob 13. uri so bile na Kraški planoti rahlo nad lediščem. Deželna meteorološka postaja iz FJK je v Zgoniku namerila +0,5 stopinje Celzija, pri Briščikih +0,6 stopinje Celzija, v Trstu +4,1 stopinje Celzija. Piha močna burja s sunki, ki so ob 13. uri dosegali okrog 80 km/h.

Popoldne, zvečer in v nočnih urah bo temperatura ponekod na Kraški planoti in tudi mestoma v nižinah lahko padla pod ničlo. Obstaja nevarnost poledice. Arso opozarja, da bo v sredo in četrtek zjutraj marsikje možna pozeba. Petkovo jutro pa bo že nekoliko manj mrzlo.

V prihodnjih dneh bo sicer prevladovalo sončno vreme. Zelo mrzle za ta čas bodo zlasti noči, medtem ko bo podnevi ob sončnih žarkih že nekoliko prijetneje.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo