Sreda, 08 december 2021
Iskanje

Poslabšanje vremena bo najbolj izrazito v petek

Danes in jutri se bo nadaljevalo nestanovitno vreme

FJK |
23. sep. 2020 | 12:30
Dark Theme

Naši kraji so pod vplivom vlažnih jugozahodnih tokov, ki občutno povečujejo nestanovitnost. Danes in jutri se bodo ob občasni spremenljivosti še pojavljale krajevne padavine, deloma plohe in nevihte.

Izrazita višinska dolina s hladnejšim zrakom se medtem od zahoda približuje našim krajem in bo vplivala na vreme pri nas zlasti v noči na petek in v petek, ko pričakujemo prihod solidne hladne vremenske fronte. V petek bo oblačno in deževno, pojavljale se bodo močne do obilne padavine. Vmes bodo tudi nevihte, lahko tudi močne.

V noči na soboto bo zapihala zmerna burja in se bo ozračje ohladilo. Temperature se bodo spustile za 6 ali 7 stopinj Celzija. V soboto in nedeljo bo v glavnem spremenljivo ali oblačno in v primerjavi z zdajšnjim dogajanjem razmeroma hladno. Najvišje dnevne temperature bodo povečini pod 20 stopinjami Celzija.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo