Torek, 23 april 2019
Iskanje

Pozor, lažna spletna stran STA

Povezave na članke so na družbenem omrežju Facebook

17. apr. 2019 | 11:30
Dark Theme

Pozor na goljufije na spletu, tokrat so spletni prevaranti zlorabili ime Slovenske tiskovne agencije, ki opozarja, da so se na spletnem družbenem omrežju Facebook začela širiti sporočila s povezavami na lažne članke STA. V resnici gre za prevare. Članki na lažni spletni strani imajo različno vsebino, med drugim denimo o neznanem mladem slovenskem milijonarju ali pa slovenskem policistu, katerih zgodbe nagovarjajo k preizkusu najnovejše spletne igre z obljubo visoke nagrade.

S klikom se uporabnikom znajde lažni na spletni strani STA, od koder ga potem spletni prevaranti poskušajo pripeljati na spletno stran z igrami na srečo. Članki so na različnih spletnih naslovih, kot je na primer http://drtrack.world, ne pa na uradni spletni strani STA, katere domena je https://www.sta.si.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Evropski parlament je podprl ukinitev premikanja ure leta 2021. Države članice se bodo same odločile za poletni ali zimski čas, Evropsko komisijo bodo morale o tem obvestiti do aprila 2020. Podpiram:

15. apr. 2019 | 19:57
Poletni čas
Zimski čas
Mi je vseeno
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo