Petek, 22 november 2019
Iskanje

Rop na Šmarski cesti v Kopru

Policisti iščejo storilca

Koper |
9. nov. 2019 | 17:21
Dark Theme

Neznanec je danes ob 12.30 na Šmarski cesti v Kopru pretepel in oropal 62-letnega domačina. Pojavil se je iznenada, moškega je večkrat udaril, nato ga je zbil na tla in brcal ter zahteval denar. Dvainšestdesetletnik je napadalcu naposled izročil denar, ki ga je imel v žepu, kar pa očitno storilcu ni bilo dovolj, saj je pregledal še avto. Nato je pobegnil.

Oškodovanec se je zatekel na parkirišče bližnje trgovine Lidl in poklical policijo. Zaradi poškodb so ga prepeljali v izolsko bolnišnico.

Policisti iščejo roparja. Gre za mlajšega moškega, visokega od 180 do 190 cm, oblečen pa naj bi bil v sivo trenerko s kapuco. Vse, ki so dogodek opazili naprošajo, da informacije čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo