Četrtek, 12 december 2019
Iskanje

Salma Hayek in Samuel L. Jackson navdušena v Rovinju

Snemanje nadaljevanja akcijske komedije The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Istra |
8. apr. 2019 | 11:49
Dark Theme

Hollywoodska zvezdnika Salma Hayek in Samuel L. Jackson sta v soboto z letalom družbe Croatia Airlines iz Londona prispela na puljsko letališče in sta se namestila v Rovinju, kjer poteka snemanje nadaljevanja akcijske komedije The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Na socialnih omrežjih sta oba izrazila zadovoljstvo nad krajem. »Nova lokacija je obetajoča, Hrvaška je na prvi pogled čudovita«, je zapisal Samuel L. Jackson. Salma Hayek, ki je objavila njuno fotografijo na rovinjskih ulicah, pa je zapisala, da sta prišla v »novo magično lokacijo«. Spremlja ju tudi Ryan Reynolds, za zdaj pa še ni prispel Morgan Freeman.

Hollywoodski zvezdniki se bodo, kot so napovedali pred nedavnim, mudili v Trstu med 17. in 25. aprilom.

Snemanje filma so začeli v Londonu prejšnji mesec, sledita del produkcije na Hrvaškem in v Trstu. Filmska ekipa bo po delu v Rovinju kratek čas snemala tudi na Reki, v prvi polovici maja pa jih pričakujejo v Zagrebu. Osrednje prizore bodo, kot kaže, v Italiji snemali na Amalfitanski obali.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo