Nedelja, 31 maj 2020
Iskanje

Skupinico migrantov razveselil novorojenček

Zgodba s srečnim koncem, v kateri so bili udeleženi tudi slovenski policisti

Koper |
30. jan. 2020 | 12:21
Dark Theme

Med več žalostnimi zgodbami migrantov so na srečo tudi takšne s srečnim koncem. Ena od teh se je zgodila davi pri Kopru, v njej pa so bili udeleženi tudi slovenski policisti.

Ob 2.15 so koprski policisti prejeli sporočilo, da je na hišna vrata v vasi Rakitovec pri Kopru potrkala skupinica petih migrantov. Domačine so zaprosili, naj pokličejo policijo in reševalno vozilo. Policisti so takoj prišli na kraj in ugotovili, da gre za štiri državljane Maroka in državljana Libije. Med njimi je bila noseča ženska, tik pred porodom.

Preko Regijskega centra za obveščanje so policisti na kraj napotili zdravnika in reševalno enoto. Žensko so oskrbeli že na kraju, nato so jo odpeljali v porodnišnico v Splošno bolnišnico Izola.

Zgodaj zjutraj lepa novica: vse se je dobro izteklo, policisti so prejeli obvestilo, da je državljanka Maroka rodila, na svet je privekal zdrav otročiček.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo