Sobota, 15 avgust 2020
Iskanje

Smrtna nesreča na Batognici

Umrla je 63-letna planinka

Bovec |
14. jul. 2020 | 18:03
Dark Theme

Na policijski upravi Nova Gorica so danes bili obveščeni o nesreči planinke na območju gore Batognica (2.164 metrov) nad reko Sočo v bližini Krna. Po prvih zbranih podatkih se je na omenjeni gori smrtno ponesrečila 63–letna planinka. Hodila je po stezi s svojim možem, med hojo pa ji je na prepadnem terenu spodrsnilo in je zato padla v globino. Zaradi hudih telesnih poškodb je omenjena planinka na kraju umrla. Poleg policistov so bili s strani pristojne službe napoteni tudi pripadniki

gorske reševalne službe Tolmin in posadka za reševanje v gorah gorske reševalne službe z Brnika, ki je pokojno osebo s policijskim helikopterjem prepeljala v dolino.

O tragičnem dogodku je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe. Policisti PP Bovec nadaljujejo z zbiranjem dodatnih informacij o tragičnem dogodku. O vseh ugotovljenih dejstvih bo policija obvestila državno tožilstvo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo