Četrtek, 09 december 2021
Iskanje

Sporočilo o oktobrskih občinskih volitvah

Pravila pri spremljanju volilne kampanje

FJK |
3. sep. 2021 | 14:43
Dark Theme

V času volilne kampanje za občinske volitve, ki bodo potekale 3. in 4. oktobra letos, morebitni drugi krog v občinah, kjer je predviden (Cordenons, Pordenon, San Vito al Tagliamento, Trst), pa 17. in 18. oktobra, Primorski dnevnik uvaja rubriko Volilna kronika, ki je namenjena sporočilom, obvestilom in pozivom v zvezi z volilno kampanjo. Pridržujemo si pravico, da o nekaterih dogodkih po lastni presoji poročamo v okviru redne kronike. O načinu in dolžini poročanja bo odločalo uredništvo v skladu s svojo uredniško politiko in novinarsko etiko, ki narekuje enakopravno obravnavo kandidatk in kandidatov, ter ob upoštevanju razpoložljivega prostora in kadrovskih zmožnosti.

V skladu z dosedanjo prakso v tiskani izdaji in na spletu ne bo objavljal pisem uredništvu, odprtih tribun, mnenjskih člankov, zunanjih komentarjev in drugih zapisov, ki zadevajo kandidate na volitvah ali so kakorkoli povezani z volilno kampanjo. Prav tako v tem obdobju ne bomo objavljali tovrstnih komentarjev bralcev na spletni strani našega dnevnika in na družbenih omrežjih. Besedila, ki jih bomo iz gornjih razlogov zadržali, a so po oceni uredništva splošnega interesa, bomo objavili po volitvah.

Kandidatkam in kandidatom, ki nastopajo na volitvah, bomo omogočili, da se predstavijo v obliki samopredstavitve (največ 1500 znakov in priložena fotografija). Samopredstavitve izključno v slovenskem jeziku bomo sprejemali po elektronski pošti do sobote, 11. septembra (zadeva: Predstavitev kandidatke/a; naslov elektronske pošte: redakcija@primorski.eu).

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo