Sreda, 08 december 2021
Iskanje

Ustavili bodo promet in evakuirali prebivalce

V soboto bodo v občini Naborjet-Ovčja vas razstrelili neeksplodirano letalsko bombo

24. nov. 2021 | 12:11
Dark Theme

V soboto, 27. novembra, bodo v občini Naborjet-Ovčja vas v Kanalski dolini evakuirali prebivalce Lužnic (Bagni di Lusnizza) in Šenkatrije (Santa Caterina) zaradi razstrelitve neeksplodirane letalske bombe, ki so jo našli v reki Beli. Prebivalci bodo morali zapustiti svoje domove ob 7.30 in se bodo vanje lahko vrnili ob koncu operacije, ki je predviden po 11. uri, so odredile tamkajšnje oblasti. V primeru preložitve zaradi morebitnega slabega vremena ali drugih razlogov pa jih bodo pravočasno obvestili. Dogajanje bodo nadzorovali karabinjerji, lokalni policisti in pripadniki gozdne straže.

Istočasno bodo zaprli tudi avtocesto A23, regionalno cesto št. 13, t.i. Pontebbano in ostale ceste, železnico ter kolesarsko stezo Alpe Adria.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo