Sreda, 08 december 2021
Iskanje

V Brkinih in na Sežanskem skupaj zasegli 80 sadik konoplje

Policisti so ovadili tri osebe

6. okt. 2021 | 17:31
Dark Theme

Slovenski policisti so v Brkinih in na Sežanskem odkrili dva nasada prepovedane droge konoplja. V sodelovanju z domačini so v preteklem tednu na izredno težko dostopnem območju Brkinov odkrili nasad 45 sadik, med katerimi je bilo več sadik visokih okrog 220 centimetrov. Med hišno preiskavo v stanovanju osumljenega so zasegli tudi manjšo količino posušene konoplje. Ovadili so 57-letnega moškega. Preiskovalni sodnik OS v Kopru je zanj odredil pripor.

Nasad konoplje v Sežani (PU KOPER)
Nasad konoplje v Sežani (PU KOPER)

V neki vasi pri Sežani so policisti odkrili 35 rastlin konoplje, visokih od 80 do 100 centimetrov, na vrtu ob prikolici, kjer prebivata 57-letni moški in 54-letna ženska. Zasegli so tudi vrečko listov in vršičkov konoplje. Oba sta osumljena nepravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo