Sreda, 08 december 2021
Iskanje

V FJK od danes prijave za tretji odmerek cepiva po 5-mesečnem premoru

Za 40-letnike in starejše ter druge upravičence

FJK |
24. nov. 2021 | 15:02
Dark Theme

Od 14. ure danes (sreda) se 40-letniki in starejši ter drugi upravičenci, med drugim zdravstveno osebje, ljudje od 18. leta s posebnimi patologijami in cepljeni s cepivom Johnson & Johnson v FJK lahko prijavijo na cepljenje s tretjim požitivenim odmerkom cepiva proti covidu-19, že v primeru da so prva dva odmerka prejeli pred vsaj petimi meseci.

Naročanje je možno na namenskem portalu, v lekarnah oz. na enotnih točkah za naročanje (CUP) ali s klicem na na tel. št. 0434 223522, klicni center deluje od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro, ob sobotah pa od 8. do 14. ure.

Ne glede na tipologijo prejetega cepiva v prvi fazi bo za cepljenje s tretjim odmerkom uporabljeno cepivo Comirnaty družbe BioNTech/Pfizer.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Proti covidu-19 se bodo po zeleni luči, ki sta jo prižgali evropska in italijanska agencija za zdravila EMA in AIFA, kmalu lahko cepili otroci med 5. in 11. letom starosti. Cepljenje otrok:

3. dec. 2021 | 17:20
Popolnoma zagovarjam
Delno zagovarjam
Delno odklanjam
Popolnoma odklanjam
Ne vem
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo