Petek, 13 december 2019
Iskanje

V Mariboru odprli prvo trgovino brez embalaže

Ponujajo izdelke za gospodinjstva, ki so alternativa plastičnim, med drugim bambusove zobne ščetke in slamice za večkratno uporabo

11. maj. 2019 | 9:18
Dark Theme

Na mali tržnici na Kidričevem trgu je v četrtek, 9. maja, odprla vrata prva trgovina brez embalaže v Mariboru, ki so jo poimenovali Zelena japka. Gre med drugim za prvo trgovino pod blagovno znamko Kupujem odgovorno, ki osvešča potrošnike, da s svojim družbeno odgovornim nakupom vplivajo na ponudbo izdelkov, zdravih za ljudi, živali in okolje.

Trgovina ponuja izdelke za gospodinjstva, ki so alternativa plastičnim, med drugim krtačke za posodo, bambusove zobne ščetke, slamice za večkratno uporabo, izdelke iz bio bombaža in podobno, pa tudi čistila na rinfuzo.

Kot zagotavljajo upravljavci trgovine, bodo vsi izdelki, predvsem hrana, vrhunske kakovosti, večino od njih pa so sodelavci v Zeleni japki na včerajšnjem odprtju tudi predstavili.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Katero od naslednjih smučišč vam je najljubše?

27. nov. 2019 | 17:10
Trbiž
Na Žlebeh
Mokrine
Krvavec
Kranjska Gora
Zoncolan
Piancavallo
Forni di Sopra
Cerkno
Drugo
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo