Ponedeljek, 11 november 2019
Iskanje

V prikolici tovornjaka odkrili 39 trupel

Grozljivo odkritje v Veliki Britaniji

London |
23. okt. 2019 | 11:39
Dark Theme

Britanska policija je danes v prikolici tovornjaka, ki naj bi prihajal iz Bolgarije, odkrila trupla 39 ljudi, med katerimi tudi truplo najstnika.

»Gre za tragično nesrečo, v kateri je več ljudi izgubilo življenja,« je sporočila policija iz Essexa. Dodali so, da so smrti razglasili na kraju dogodka v industrijskem območju v Graysu vzhodno od Londona. Preiskava o okoliščinah dogodka poteka.

Prav tako so že začeli z identifikacijo žrtev, za katero domnevajo, da bodo potrebovali dlje časa. Ni še znano, ali gre za migrante, ki so jih želeli pretihotapiti v Veliko Britanijo. Zaradi suma umora so aretirali voznika tovornjaka, 25-letnika iz Severne Irske.

Tovornjak naj bi na britanska tla prispel v soboto v Holyheadu na severozahodu Walesa, ki je eno od glavnih pristanišč za trajekte z Irske.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Menite, da bi v slovenskem parlamentu moral sedeti predstavnik zamejskih Slovencev?

17. okt. 2019 | 16:45
Da, izvolijo pa naj ga le zamejski Slovenci, ki imajo slovensko državljanstvo
Da, volilno pravico pa naj dobijo vsi zamejski Slovenci, ki na konzulatih ali veleposlaništvih izjavijo, da pripadajo slovenskemu narodu
Lepo bi bilo, a je predlog neizvedljiv
Ne, ker je prav, da so poslanci samo slovenski državljani, ki v Sloveniji plačujejo davke
Me ne zanima
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo