Torek, 18 junij 2019
Iskanje

V Vipavski dolini bodo snemali nadaljevanko

Na Vipavskem upajo, da bo to še ena uspešna turistična promocija

15. apr. 2019 | 9:53
Dark Theme

Po uspešni nadaljevanki Reka ljubezni, ki se dogaja na območju ob reki Krki, bo POP TV snemala novo nadaljevanko v idiličnem okolju Vipavske doline z naslovom Najini mostovi. Na Vipavskem upajo, da bo to, po lanskoletnem izboru Lonely Planet, ki je Vipavsko dolino uvrstil med 10 top krajev v Evropi, še ena uspešna turistična promocija. Produkcija je ugotovila, da predstavljajo številni mostovi, neskončni razgledi in bogata narava idealno okolje za snemanje nadaljevanke z zapletenimi odnosi, družinskimi dramami, poslovnimi skrivnostmi in usodno preteklostjo. Mostovi bodo simbol povezovanja preteklosti s sedanjostjo, skrhanih družinskih vezi, prijateljskih zamer ter že skoraj pozabljenih ljubezni, menijo pri POP TV.

Nova televizijska serija bo že tretja po vrsti, ki jo bodo snemali na Primorskem. Prva je bila Ena žlahtna štorija, ki je predstavila lepote Goriških Brd, serijo Usodno vino pa so posneli v Slovenski Istri.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kje načrtujete, da bi preživeli letošnji dopust?

28. maj. 2019 | 12:28
v Sloveniji
na Hrvaškem
v Italiji
v Grčiji
v kakšni drugi evropski državi
na eni od neevropskih celin
ne bom dopustoval
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo