Sreda, 05 avgust 2020
Iskanje

Velika noč s soncem in morjem

Temperature so za ta čas visoke

FJK |
22. apr. 2019 | 13:01
Dark Theme

Že res, da je bila letošnja velika noč razmeroma »pozna«, toda ne dogaja se ravno pogosto, da je v tem času že možno sončenje ob morju. Nenavadno letošnje dogajanje je, kot lahko vidite, včeraj zaobjel v objektiv naš fotograf Damjan Balbi. V Barkovljah je bilo več ljudi, ki je predalo svoja telesa sončnim žarkom. Vreme je bilo nadvse prijetno in temperature za ta čas visoke.

Četudi je bilo v soboto še občutno topleje, so bile tudi včeraj vremenske razmere ob toplem pomladnem vremenu nadvse prijetne. Deželna meteorološka opazovalnica je sicer ravno ob morju (zaradi vpliva še mrzlega morja) namerila najnižjo maksimalno dnevno temperaturo, še vedno pa za ta čas zelo spodobnih 18 stopinj Celzija. Navtični inštitut je le streljaj stran od morja nameril najvišjo dnevno vrednost 20,5 stopinje Celzija, v Zgoniku pa je živo srebro doseglo 21 stopinj Celzija. Najtopleje je bilo na Goriškem. V Gradišču ob Soči je včeraj deželna meteorološka opazovalnica namerila najvišjo dnevno temperaturo 23,4 stopinje Celzija, medtem ko je v soboto marsikje namerila več kot 26 stopinj Celzija.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo