Nedelja, 31 maj 2020
Iskanje

Vsi trije so vozili pod vplivom mamil

Slovenski policisti so včeraj odvzeli tri vozniška dovoljenja

22. maj. 2020 | 11:27
Dark Theme

Slovenski policisti so včeraj popoldne odvzeli tri vozniška dovoljenja. V vseh treh primerih je šlo za vožnjo pod vplivom mamil, medtem ko je bil alkotest pri vseh treh voznikih negativen.

Ob 14. uri so v Luciji ustavili 37-letno voznico osebnega avtomobila. Test za prepoznavo simptomov za vožnjo pod vplivom psihoaktivnih snovi je bil pozitiven na opijate. Strokovni pregled je voznica odločno odklonila, odrejeno ji je bilo pridržanje in začasno odvzeto vozniško dovoljenje.

Ob 14.30 so policisti na Kozini ustavili 50-letnega italijanskega državljana, pri katerem je bil hitri test na mamila pozitiven. Odklonil je strokovni pregled, policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Zvečer so policisti v okolici Kopra ustavili osebni avto, ki ga je peljal 35-letnik iz Ajdovščine. Opravljeni postopek prepoznave simptomov vožnje pod vplivom prepovedanih drog je bil pozitiven na kokain. Tudi tretji voznik je odločno odklonil strokovni pregled in mu je bilo prav tako kot obema drugima voznikoma odvzeto vozniško dovoljenje. Vsem trem voznikom sledi obdolžilni predlog, sporočajo policisti.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo