Sobota, 30 maj 2020
Iskanje

Z burjo sonce in ohladitev

Podobno vreme se bo nadaljevalo tudi jutri in v četrtek

FJK |
3. dec. 2019 | 12:45
Dark Theme

Z burjo se je vreme po pričakovanjih ohladilo in razjasnilo. Najnižje nočne temperature so se na Kraški planoti in na Goriškem spustile do okrog 3 stopinj Celzija, ob morju pa je deželna meteorološka opazovalnica namerila najnižjo nočno temperaturo okrog 7 stopinj Celzija. Zapihala je zmerna do močna burja, Navtični inštitut je nameril najmočnejši sunek 83 km/h. Sončno in v primerjavi z donedavnim dogajanjem razmeroma hladno vreme se bo nadaljevalo tudi jutri in v četrtek, ko bo burja postopno slabela. Nočne temperature bodo ponekod, zlasti v zatišnih legah, še nekoliko nižje od današnjih, čez dan pa se bo živo srebro povzpelo do okrog 10 stopinj Celzija.

Gasilci so medtem sporočili, da so davi v Barkovljah morali posredovati zaradi podrtega drevesa pri nekem javnem lokalu, nekajkrat pa so posredovali tudi zaradi pozabljenih odprtih oken, ki so zaradi burje ogrožala varnost.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Za katero prepoved si najbolj želite, da bi jo odpravili?

6. maj. 2020 | 17:24
Prepoved ležanja na plaži
Prepoved prostega prečkanja meje
Prepoved obiska prijateljev
Prepoved skupinskih športov
Prepoved normalnega obratovanja barov in restavracij
Vse sedanje prepovedi so na mestu
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo