Sreda, 15 julij 2020
Iskanje

Z londonskega letališča Heathrow v Ljubljano

British Airways bo poleti povezoval slovensko prestolnico z najbolj prometnim evropskim letališčem

15. jul. 2019 | 15:31
Dark Theme

Britanski letalski prevoznik British Airways vzpostavlja redno letalsko povezavo Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana z londonskim letališčem Heathrow. Prvo letalo bo na ljubljanskem letališču pristalo drevi nekaj pred 21. uro, ko bo tudi slavnostno rezanje traku ob odprtju nove povezave.

Britanski nacionalni prevoznik je na prelomu tisočletja že redno povezoval ljubljansko letališče z Londonom, in sicer tedaj z letališčem Gatwick, medtem ko je Adria Airways takrat letela na Heathrow.

V vrhuncu letošnje turistične sezone pa British Airways ponovno prihaja na ljubljansko letališče, ki ga bo tokrat povezoval s Heathrowom, najbolj prometnim evropskim letališčem, s katerim Slovenija trenutno nima letalske povezave. Leti so zaenkrat načrtovani le med poletjem, in sicer dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in petkih.

Sprva načrtovano 180-sedežno letalo Airbus 320 bo na liniji ob ponedeljskih letih nadomestilo večje, 220-sedežno letalo Airbus 321, saj se leti zelo dobro polnijo.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kako boste potovali letos poleti:

3. jul. 2020 | 18:38
Z avtomobilom
Z motorjem
Z avtobusom
Z vlakom
Z letalom
Z ladjo
Peš
Ne bom potoval/a
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo