Četrtek, 15 april 2021
Iskanje

Z močno burjo delna ohladitev

Najmočnejši sunki so na Tržaškem presegli 90 km/h

FJK |
27. feb. 2021 | 15:37
Dark Theme

Z močno burjo so bo ozračje prehodno nekoliko ohladilo. Za vremensko fronto, ki je davi oplazila Alpe, bo za krajši čas od severovzhoda pritekal nekoliko hladnejši zrak. Že v začetku prihodnjega tedna pa bo ponovno na vrsti toplejši anticiklon.

Današnji najmočnejši sunki burje so v Tržaškem zalivu dosegli hitrost 92 km/h, v prihodnjih urah pa bodo postopno že začeli nekoliko slabeti.

Jutri bo sončno, pihala bo šibka burja. Najnižje nočne temperature se bodo tudi ponekod v nižinah v zatišnih legah spustile malo pod ledišče, drugod bodo ob vetrovnem vremenu za kakšno stopinjo Celzija višje. Ob morju bodo okrog 6 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo do okrog 13 stopinj Celzija.

Podobno bo vreme v ponedeljek, ko bo jutro še razmeroma mrzlo, čez dan pa bo za stopinjo ali dve topleje. Burja bo postopno ponehala.

Sončno vreme se bo nadaljevalo tudi v sredo, ko se bo v nižinah že začel spet pojavljati temperaturni obrat in se bo povečala vlaga.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

Kaj me najbolj skrbi v obdobju pandemije?

5. apr. 2021 | 18:09
Zdravje
Omejitev osebne svobode
Gospodarska kriza
Pomanjkanje medosebnih odnosov
Cepljenje
Kdor zanikuje nevarnost virusa
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo