Nedelja, 15 september 2019
Iskanje

Za dvoletno Milo v treh dneh zbrali 2,8 milijona dolarjev

Deklica bo jutri s staršema odpotovala na zdravljenje v ZDA

Reka |
1. apr. 2019 | 18:36
Dark Theme

Na srečo ne gre za prvoaprilsko šalo, temveč za pravi čudež človeške dobrosrčnosti. Na Hrvaškem so v samih treh dneh uspeli zbrati potrebnih 2,8 milijona dolarjev za zdravljenje dvoletne Mile Rončević, ki je zbolela za hudo obliko levkemije. Kljub prizadevanjem zdravnikov, v reški otroški bolnišnici Kantrida ji niso mogli več pomagati in je njeno življenje obviselo na nitki. Njeno zdravljenje pa je mogoče v ZDA.

V pičlih treh dneh se je na Hrvaškem več tisoč ljudi odločilo za pomoč mali Mili in se je zgodil pravi čudež, zbrali so potrebno vsoto 2,8 milijona dolarjev. Okrog Mile se je sprožil val solidarnosti, ki je zaobjel celo državne politične vrhove, v ZDA pa je za ureditev hospitalizacije posegel tudi hrvaški veleposlanik.

Oče Marin Rončević se je danes iz srca zahvalil donatorjem, zdravnikom in vsem, ki so akcijo podprli. Že jutri bo družina Rončević odpotovala v ZDA v otroško bolnišnico v Filadelfiji.

Za branje in pisanje komentarjev je potrebna prijava

$tempAlt.replaceAll('"','').replaceAll('<p>','').replaceAll('</p>','').replaceAll('<br>','').replaceAll('<br/>','').replaceAll('<br />','').trim()

V katerem jeziku najraje prebirate knjige?

28. avg. 2019 | 17:38
V slovenščini
V italijanščini
V slovenščini in italijanščini
V drugih jezikih
Prikaz rezultatov

Glasovanje zahteva prijavo